Lakossági szintetikus bevonatok

Családi házak, lakások, üzlethelyiségek műgyanta bevonatának készítése kiemelkedő minőségben.

Ideális választás új vagy meglévő burkolat készítése esetén, már meglévő felületre is fel lehet vinni, anélkül, hogy korábbi padlónkat széttörnénk. Még a bontás költségeit sem kell állnunk, nem beszélve a rengeteg kellemetlenségről! Az eredeti alapot gondosan tisztítani és szárítani kell, az esetleges repedéseket a megfelelő habarccsal kell javítani. Az előkészítéshez hozzátartozik az alap sörétezése és felületmarása. Ha víz vagy pára éri az alapot, a műgyanta nem tapad meg.

A műgyanta viszonylag vékony rétegben kerül a padlóra, ezért sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire tartós megoldással van dolgunk. Induljunk ki abból a tényből, hogy eredetileg ez a padlóburkolat ipari környezetben jelent meg, ahol egy sérülékeny burkolat egész egyszerűen elképzelhetetlen. Ha ezt a környezetet kibírja, mi több, egyre több helyen alkalmazzák, akkor az Ön otthonában is jól fog teljesíteni. A műgyanta kopásálló, jól tűri a vizet, sem a gyerekek, sem pedig a házikedvenc nem tud benne kárt okozni.

Azok számára is remek választás, akik padlófűtést szeretnének. Hővezető képessége és 2-5 mm-es vastagsága miatt a műgyanta padló kifejezetten padlófűtésbarát.

Műgyanta bevonatot szeretne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és munkatársaink segítségére lesznek!

Impresszum
Drywall Service Kft.
Adószám: 26715106-2-17
Cégjegyzékszám: 17 09 011968
7144 Decs, Hársfa utca 24.
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél